Новости

Порака за вас

Порака за вас

Запрашајте се сега самите дали е во ред да го одземате времето од оние кои ги сакате и да го подарувате на оние кои не ги сакате. Тие кои ве […]

ПРОЕКТ СИТЕ СМЕ ЕДНО – СКАЈП ИНТЕРВЈУ -НИЧЕ ДИМОВСКИ , Копенхаген

Почитувани пријатели, фанови и читатели, По повод оформувањето на Македонското Здружение Филип II, на 14.04.2013 год. во 16:00 часот на адреса Мариендалс Кирке Нитивеј 17, 2000 Фредериксберг,Копенхаген, Данска, од страна […]

Малкумина современици ќе ме разберат – Ниче Димовски

Од Презентацијата на Ниче Димовски Македон на 14.04.2013-та Авторот ја најави својата петта книга, БОГ Е ЖИВ и објасни што носи во неа. При тоа препорача читателите сукцесивно да ги […]

ИНТЕРВЈУ НИЧЕ ДИМОВСКИ -ТВ СОНЦЕ МАКЕДОНИУМ 1

РЕПРИЗА Интервјуто на Ниче Димовски во МАКЕДОНИУМ 1 со Марина Дојчиновска, на ТВ СОНЦЕ, 14.04.2013 недела, 17 часот Почтитувани пријатели, На ден 14.04.2013-та (недела) во 17 часот, се репризира Интервјуто […]

ПРОМОТИВЕН ЦЕНТАР-Галерија/Метрополис арена Презентација на Ниче Димовски III

ПРОМОТИВЕН ЦЕНТАР-Галерија/Метрополис арена Презентација на Ниче Димовски III

Почитувани пријатели, Ве покануваме на третата трибина на Ниче Димовски. Разбудете ја вашата вродена нишка кон оној кој ве создал, научете ЗОШТО сте дојдени на земјава – бидете дел од […]