Новости

Порака за вас

Порака за вас

Изгревот на Сонцето, изобилува со животна енергија, а ПРВИТЕ СОНЧЕВИ ЗРАЦИ СЕ НАЈАКТИВНИ. Тие влијаат на обновувањето на клетките и работата на човековиот мозок. Лековитата моќ на Сонцето е до […]

Порака за вас

Порака за вас

Правилно да се дише, значи да се дише така што,белите дробови целосно да се исполнат со воздух,организмот да ја добие максималната неопходна количина на кислород, ткивото и секоја клетка целосно […]

Порака за вас

Порака за вас

Вашата мисија за доаѓање на оваа планета е да го живеете животот среќно и да им овозможите на сите околу вас да живеат посреќен живот.

Порака за вас

Порака за вас

Утрово сонцето го најави новиот ден кој беше иднина а веќе е минато. Утрешниот ден доаѓа како иднина и повторно ќе се случи истото. Затоа не заборавај што си вети […]

Порака за вас

Порака за вас

Во вселената нема случајности. Треба само да откриете што сакате. Кога ќе знаете што сакате, свесно ќе ги повикувате само оние работи кои ве исполнуваат и ве прават среќни. Вселената […]