Новости

Извадок од книгата „Вистината за вечноста“ на Ниче Димовски Македон

Извадок од книгата „Вистината за вечноста“ на Ниче Димовски Македон

ВИСТИНИ ОД ИДНИНАТА Доколку се отвори гробницата на Александар Македонски, во Република Македонија, постојат индиции дека Грција ќе предизвика тензии. Поради тоа големите сили ќе се појават како медијатор и […]

Oткријте ја тајната за да дојдете до вистината!

Oткријте ја тајната за да дојдете до вистината!

АКЦИЈА ВО COSMO- TINEX ДО 17.11.2012 НА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА НАЈГОЛЕМАТА ВИСТИНСКА ТАЈНА НА СВЕТОТ НА НИЧЕ ДИМОВСКИ МАКЕДОН Денес in COSMO TINEX НА АВТОРОТ НИЧЕ ДИМОВСКИ МАКЕДОН!!!ОТКРИЈТЕ ЈА ТАЈНАТА […]

Отварање на гробницата на Александар Македонски

Отварање на гробницата на Александар Македонски

…Кога ме внесе во гробницата, не можев да верувам. Внатре, покрај саркофагот на Александар беше саркофагот на татко му Филип и неговиот учител Аристотел. На едно место беа тројцата најпознати […]