Натка Матиева

Ви се поклонувам со најголема почит од моето срце, што сте ја напишале, Македонската Библија – „Најголемата Вистинска Тајна на Светот“, за начинот по кој треба да го живее секој човек… Ви благодарам.
Минатата година ми се случи, она што не требаше да се случи… Јас „морав“ да си ја повратам насмевката на лицето и тргнав кон целта. Со мојата желба и помош на добри и хумани луѓе, се вратив на правиот пат.
читајќи ја Вашата книга се пронајдов себеси и заклучив, дека имам уште многу да научам.
Не случајно ја нареков Библија… секој збор од неа, за мене е Вистина, пат кон мојата цел.
Вашите следни книги за мене сe и ќе бидат, уште едно Богатство!

Натка Матиева
практикант на методот
на Зденко Доманчиќ
Кавадарци, 17.07.2012

Leave a reply

required

required

optional