Порака за вас

Не одложувајте ги работите кои можете да ги завршите сега и веднаш, не оставајте ги за утре. Утре реално и не постои, тоа е измислено за да се лажат децата и старите. Енергијата која ќе ја потрошите размислувајќи за она што би го завршиле утре, скоро е еднаква на онаа што би ја вложиле за веднаш да ја завршите истата работа.

Ниче Димовски Македон

Leave a reply

required

required

optional