Порака за вас

НА КОЈА ФРЕКВЕНЦИЈА СТЕ?

Најважно е како го започнувате денот. Тоа е исто како кога ја барате фреквенцијата на радио на која сакате да слушате убава музика. Денот треба да ви започне со насмевка, љубов , радост и благодарност.

Ниче Димовски Македон

Leave a reply

required

required

optional