ЗДРАВО МАКЕДОНИЈО

Почитувани пријатели,

Ве известуваме дека во 7:30 часот, понеделник 08.04.2013-та , авторот Ниче Димовски Македон ќе гостува во утринската емисија ЗДРАВО МАКЕДОНИЈО со Роберт Јанковски!

Тема – Делата на Ниче – издаден првиот стрип-албум во боја Александар Македонски – Лавот од Македон!

Leave a reply

required

required

optional