ВИДЕО: Зошто?

ЗОШТО ?
Во име на Мисијата на авторот Ниче Димовски Македон
Погледнете го видеото за животот на авторот …видено од вистинскиот агол!
Во име на Мисијата на авторот Ниче Димовски Македон е создадено ова видео за неговиот животен пат, за да ја обележи и озвучи истата во етерот. Крајната цел и чистата мисла, се реализација на еден огромен Проект за добробит на својата Македонија, чија важност ја надминува неговата скромност. Авторот има аманет да допре до што повеќе души!
За добрата мисла и дела ,сите времиња се исти, не постои време и простор. Токму делата на Ниче ве внесуваат во една нова димензија на БУДНОСТ И СВЕСНОСТ, и ви ги откриваат ТАЈНИТЕ по кои копнее ВИСТИНАТА за да ви го покаже патот и начинот ,како СО ПОЗИТИВНА МИСЛА ДА КРЕИРАТЕ НОВ ПОКВАЛИТЕТЕН ЖИВОТ ЗА САМО 7 ДЕНА!
Авторот Ниче Димовски, е еден од ретките кој пишува популарна аналитичка психологија, кој на читателите им ги подари своите дела за да ги доживеете и споделите неговите искуства, влегувајќи со тоа на повисоко ниво на свесност.Тој наскоро на читателите ќе им го подари првиот колорен стрип за Александар Македонски. Во припрема е и неговата 5-тта книга БОГ е ЖИВ, во која ја објаснува техниката со која Александар Македонски го освоил Светот!
Бидете свои ,бидете едно, ВИДЕТЕ СЕ ВО ИДНИНАТА!

Leave a reply

required

required

optional