АКЦИЈА ВО  CITY MALL COSMO- TINEX  НА 08.03.2013

ПОЧИТУВАНИ ФАНОВИ И ПРИЈАТЕЛИ,

по повод денот на жената 8-ми Март, токму на самиот ден авторот Ниче Димовски Македон во соработка со COSMO TINEX ,во СИТИ МОЛ организираат заедничка акција !!!

АКЦИЈАТА ќе се одвива во два термина: –првиот од 10- 13 претпладне и -вториот од 17-20 попладне Имено, за секоја сметка над 500 денари, во која влегува една купена книга од авторот Ниче Димовски , авторот ќе подари гратис книгаНанониче Метод на Законот на Вистината и истите ќе ги посветува лично на купувачите. Воедно,сите оние кои веќе ги имаат неговите дела а немаат посвета, авторот Ниче истотака ќе им ги посвети на самото место на настанот. ВЕ ОЧЕКУВАМЕ НА НАСТАНОТ. ОТКРИЈТЕ ЈА ТАЈНАТА ЗА ДА ДОЈДЕТЕ ДО ВИСТИНАТА!

Ниче Димовски Македон е еден од ретките македонски автори, ако не и единствен кој пишува популарна аналитичка психологија, автентична и уникатна по својата содржина и крајната цел.Веќе првото негово дело е достапно и на пребирливиот американски пазар, откога една од водечките американски издавачки куќи Dorrance Publishing,Pensilvania, се заинтересира за Најголемата Вистинска Тајна на Светот и истoтo го објавипод името Discovery of the Greatest SecretWithin. Истото е објавено на сајтот на Amazon. Неговите дела станаа еден вид на порта кон ВИСТИНАТА, ТАЈНАТА ЗА УСПЕХОТ, ЖИВОТОТ, ПАТОТ КОН БОГОЧОВЕКОТ!

Leave a reply

required

required

optional