Наскоро

АКЦИЈА ВО  CITY MALL COSMO- TINEX  НА 08.03.2013

АКЦИЈА ВО  CITY MALL COSMO- TINEX  НА 08.03.2013

ПОЧИТУВАНИ ФАНОВИ И ПРИЈАТЕЛИ, по повод денот на жената 8-ми Март, токму на самиот ден авторот Ниче Димовски Македон во соработка со COSMO TINEX ,во СИТИ МОЛ организираат заедничка акција !!! […]

За сe во животот Ви треба вистински партнер!

За сe во животот Ви треба вистински партнер!

СО ИДЕАЛНИОТ ПАРТНЕР РАСНЕТЕ ВО ВРСКАТА , А ПРИ ТОА СТЕ СЕПАК СЛОБОДНИ! ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО КАКО ДОКАЗ, ШТО ПРАВАТ ЉУБОВТА, ВЕРБАТА И РАЗБИРАЊЕТО! ПРОНАЈДЕТЕ ИДЕАЛЕН ПАРТНЕР За да може […]

Во ризницата на Александар Македонски

Во ризницата на Александар Македонски

„ Kога ме внесе во гробницата, не можев да верувам! Внатре,покрај саркофагот на Александар беше саркофагот на татко му Филип и на неговиот учител Аристотел. На едно место беа тројцата најпознати […]