Порака за вас

Порака за вас

Порака за вас

Не одложувајте ги работите кои можете да ги завршите сега и веднаш, не оставајте ги за утре. Утре реално и не постои, тоа е измислено за да се лажат децата […]

Порака за вас

Порака за вас

НА КОЈА ФРЕКВЕНЦИЈА СТЕ? Најважно е како го започнувате денот. Тоа е исто како кога ја барате фреквенцијата на радио на која сакате да слушате убава музика. Денот треба да […]

Порака за вас

Порака за вас

Позитивната мисла е значително помоќна од негативната! Ниче Димовски Македон

Порака за вас

Порака за вас

Изгревот на Сонцето, изобилува со животна енергија, а ПРВИТЕ СОНЧЕВИ ЗРАЦИ СЕ НАЈАКТИВНИ. Тие влијаат на обновувањето на клетките и работата на човековиот мозок. Лековитата моќ на Сонцето е до […]

Порака за вас

Порака за вас

Правилно да се дише, значи да се дише така што,белите дробови целосно да се исполнат со воздух,организмот да ја добие максималната неопходна количина на кислород, ткивото и секоја клетка целосно […]